Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Raadhuisplein 2 in Bodegraven 2411 BD

Raadhuisplein 2

2411 BD Bodegraven
Huurprijs € 2.175,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Raadhuisplein 2 te Bodegraven

“Representatieve winkelruimte/units op A-1 locatie!”

Gelegen aan het centrale plein van de gemeente Bodegraven is deze zeer representatieve winkelruimte te huur. In de directe omgeving bevinden zich o.a. Hema, Margriet, Trekpleister, ING, Rabobank, Gall & Gall, C1000, ABN Amro en diverse restaurants c.q....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 145 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Raadhuisplein 2 te Bodegraven

“Representatieve winkelruimte/units op A-1 locatie!”

Gelegen aan het centrale plein van de gemeente Bodegraven is deze zeer representatieve winkelruimte te huur. In de directe omgeving bevinden zich o.a. Hema, Margriet, Trekpleister, ING, Rabobank, Gall & Gall, C1000, ABN Amro en diverse restaurants c.q. terrassen.

In totaliteit wordt u ca. 500 m² winkelruimte, verdeeld over 2 verdiepingen aangeboden. Zowel de begane grond met veel etalage mogelijkheden als de kelder zijn ca. 250 m² groot.

Het object is zowel in z’n geheel als ook in units te huur.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk in de omgeving van het Raadhuisplein (deels in blauwe zone). Op eigen terrein aan de achterzijde van het gehuurde is één parkeerplaats.

Huurprijs:
Huurprijs begane grond (winkelniveau) € 200,- per m2 per jaar exclusief BTW.
Huurprijs kelder € 50,- per m2 per jaar exclusief BTW

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst worden aangepast op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Verhuurder zorgt er voor ingebruikname voor dat het gehuurde zal beschikken over eigen meters ten behoeve van nutsvoorzieningen en huurder zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van 5 jaar met 5 optiejaren.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, en eventuele BTW geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk 30 dagen voor datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Opleveringsniveau:
Het gehuurde zal casco worden opgeleverd, doch voorzien van een aansluiting voor (c.q. meters) voor gas, water en licht.

Verhuurder biedt huurder een 2e (achter( uitgang, eventueel door het realiseren van een extra deur in de achtergevel ter plaatse van de parkeerplaats.

Met betrekking tot de aansluitingen van water en riolering van en naar het naast gelegen pand (thans Drieman Makelaardij) zal nader overleg zijn.

Inlichtingen:
Voor vragen en inlichtingen kunt u contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars Bodegraven op telefoonnummer: 0172-460800 of via bodegaven@drieman.nl .
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.175,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 145 m² Verkoopoppervlakte 145 m² Perceeloppervlakte 188 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
145 m²
Verkoop vloeroppervlakte
145 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.