Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Spanjeweg 16 in Bodegraven 2411 PX

Spanjeweg 16

2411 PX Bodegraven
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Bodegraven, Spanjeweg 16


Courante bedrijfsruimte met kantoorruimte te koop

Ligging
Deze bedrijfsruimte is gesitueerd op een mooie plek op het bedrijventerrein “Groote Wetering’’ dat strategisch ligt ten zuiden van Bodegraven langs de snelweg A12. De Groote Wetering ligt precies tussen Rotterdam, Utrecht en Den Haag waardoor het vanuit alle hoeken makkelijk te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 674 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bodegraven, Spanjeweg 16


Courante bedrijfsruimte met kantoorruimte te koop

Ligging
Deze bedrijfsruimte is gesitueerd op een mooie plek op het bedrijventerrein “Groote Wetering’’ dat strategisch ligt ten zuiden van Bodegraven langs de snelweg A12. De Groote Wetering ligt precies tussen Rotterdam, Utrecht en Den Haag waardoor het vanuit alle hoeken makkelijk te bereiken is. Het terrein is circa 30 hectare groot.

Bereikbaarheid
Het object bevindt zich circa 2 kilometer vanaf de op- en afrit van de rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht). Tevens is het object gunstig gelegen ten opzichte van de provinciale weg N11. Deze weg biedt een goede verbinding met de rijksweg A4 (Den Haag - Amsterdam). Het bedrijventerrein is per openbaar vervoer bereikbaar middels busverbindingen. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand van object. Vanaf de bushalte rijdt buslijn 178 richting station Bodegraven in circa 15 minuten. Deze bus rijdt door richting station Gouda.

De kavel
Het perceel waarop de in 1998-1999 gerealiseerde bedrijfsruimte is gerealiseerd staat bij het kadaster bekend als gemeente Bodegraven, sectie F, nummer 3914 en is 2.614 m2 groot.

De bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is zodanig op de kavel gesitueerd dat je in feite langs twee kanten om het pand heen kan rijden.
De doorgang links van het pand is een wat smallere doorgang.
Qua maatvoering heeft het gebouw een footprint van 17,15 (voorgevel) en 35,10 meter (diep) totaal dus 602 m2.

Qua indeling binnen kan u het volgende verwachten;

Kantoorruimte over 2 lagen
Aparte entree ten behoeve van het kantoorgedeelte. In feite hebben we het hier over 100 m2 op de begane grond en 100 m2 op de verdieping welke als volgt is ingedeeld;
Entree, meterkast, toiletruimte met een 2 tal toiletgroepen, werkkast. Archiefruimte, toiletgroep toegankelijk vanuit de bedrijfsruimte zelf, spreekkamer en een ruime kantine.
In de entree hal is een trapopgang naar de verdieping. Daar vinden we nog de nodige kantoorruimte deels als spreekkamer in gebruik met ondermeer een balie, de ruimte met de in 2017 vervangen c.v.combi-ketel, de administratie en een 2 tal grote kantoorvertrekken.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is te bereiken via een 2 tal overheaddeuren aan de voorzijde en een kleinere overheaddeur aan de achterzijde. We hebben het over een l-vormige ruimte met netto vloeroppervlakte van 474 m2. De ruimte kent vloerbelasting van minimaal 2.000 kg/per m2. Het dak beschikt over een lichtstraat. Verder zijn er de nodige stellingen ten behoeve van de opslag en een koelcel in het pand ondergebracht.

Overige van belang zijnde zaken;
- De achtergevel zal, vanwege een coating probleem, nog door de eigenaar zal worden vervangen.
- Glasvezel is tot aan de voorzijde van het pand doorgetrokken.
- Buitenterrein deels voorzien van klinkerbestrating deels voorzien van stelconplaten.
- Dakbedekking, de afgelopen jaren wel periodiek nagelopen maar is inmiddels wel 20 jaar oud.
- In de bedrijfsruimte hangt nog een verwarmings heater.


Bieden vanaf prijs € 1.150.000 k.k.

Oplevering
Vanaf indicatief 1 april 2020.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.150.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 674 m² Perceeloppervlakte 2614 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
474 m²
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
200 m²
Aantal verdiepingen
1

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring