Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rijndijk 276 in Hazerswoude-Rijndijk 2394 AP

Rijndijk 276

2394 AP Hazerswoude-Rijndijk
Huurprijs € 2.750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Rijndijk 276, Hazerswoude-Rijndijk

Bijzonder kantoorpand in het Dorpscentrum van Hazerswoude-Rijndijk .
Op dit moment doet dit bijzondere pand nog dienst als onderkomen voor Limes Netwerk Notarissen. Een interessante zelfstandige kantoorruimte voor een ondernemer die betaalbare ruimte zoekt, op een herkenbare plek, met parkeerruimte voor de deur en achter zicht op het water van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 328 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Rijndijk 276, Hazerswoude-Rijndijk

Bijzonder kantoorpand in het Dorpscentrum van Hazerswoude-Rijndijk .
Op dit moment doet dit bijzondere pand nog dienst als onderkomen voor Limes Netwerk Notarissen. Een interessante zelfstandige kantoorruimte voor een ondernemer die betaalbare ruimte zoekt, op een herkenbare plek, met parkeerruimte voor de deur en achter zicht op het water van de Oude Rijn.

Het betreft een representatieve kantoorruimte met op de begane grond ca. 220 verhuurbare m2 en op de verdieping nog eens 108 m2.

Een prima ruimte met publieksruimte, kantoorvertrekken, spreekkamers, keukentje, kluis, garderobe, toiletgroepen en archiefruimte. Keurig afgewerkt met systeemplafonds met inbouwverplichting, diverse airco-units om het werkklimaat in de zomer aangenaam te houden. Prima kantoor voor ondernemers die in de dienstverlening, zorg, IT, reclamewereld actief zijn.

Hoewel de foto’s en de plattegronden al een goede indruk geven van de indeling, inrichting en afwerking zijn dit de belangrijkste kenmerken van de ruimte;
Eigen entree met de meterkast, hal en royale wachtruimte. Garderobe, dubbele toiletgroep, keukentje en de kluis. Grote open kantoorruimte aan de voorzijde, kleinere spreekkamer en 2 grote kantoorvertrekken aan de tui- en waterkant.

Via een bordestrap is de 2e verdieping bereikbaar. Naast een meer dan royale overloop, een pracht van een kantoorruimte met zicht op de Oude Rijn, c.v.ruimte, kantoorvertrek aan de voorzijde en een archiefruimte.
Direct voor het pand bevinden zich enkele parkeerplekken op eigen erf en verder kan er in de openbare parkeervakken worden geparkeerd.

Gevraagde huurprijs € 2.750 exclusief BTW per maand.
Huurtermijn in overleg te bepalen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 328 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
328 m²
Aantal verdiepingen
1

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.