Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bedrijfsweg 6 in Nieuwkoop 2421 LE

Bedrijfsweg 6

2421 LE Nieuwkoop
Vraagprijs € 675.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Nieuwkoop, Bedrijfsweg 6 en 6a

Te Koop – Multifunctioneel Bedrijfspand op 1.425 m2 eigen grond

Op het lokale industrieterrein in Nieuwkoop hebben wij op een ruime kavel dit bedrijfspand in de verkoop gekregen. Omdat het industrieterrein geen uitgeefbare grond meer kent is, mede vanwege de huidige lage rente, ieder bedrijfspand dat je nu kan kopen een echte buitenkans....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 764 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Nieuwkoop, Bedrijfsweg 6 en 6a

Te Koop – Multifunctioneel Bedrijfspand op 1.425 m2 eigen grond

Op het lokale industrieterrein in Nieuwkoop hebben wij op een ruime kavel dit bedrijfspand in de verkoop gekregen. Omdat het industrieterrein geen uitgeefbare grond meer kent is, mede vanwege de huidige lage rente, ieder bedrijfspand dat je nu kan kopen een echte buitenkans.
Multi-functioneel kan je dit pand zeker noemen. Een mooie mix aan kantoorruimte, opslag, bedrijfsruimte, buitenterrein, parkeren en dat alles in en rond een goed onderhouden pand.

Een deel van het pand (nummer 6a) is op dit moment verhuurd. Over de bijzonderheden zullen wij u uiteraard in een vervolg fase informeren. Grootste deel van het pand (nummer 6) zal direct leeg worden opgeleverd.
De huidige eigenaar heeft het bedrijfspand (oorspronkelijk bouwjaar) in 2008 gekocht en direct verbouwd en gemoderniseerd. Zo is aan de buitenzijde het dak vernieuwd (stalen dakbeplating-geïsoleerd), nieuwe gevelbeplating aangebracht en is aan de voorzijde de voorpui gewijzigd (metselwerk) met een aparte entree naar het kantoorgedeelte van de Bedrijfsweg 6.
Binnen is er een scheiding gemaakt tussen nummer 6 en 6a en zijn de kantoren op de 1e verdieping gerealiseerd dat alles inclusief toiletgroep(en), keukentje, 2 nieuwe c.v.ketels, plafonds met inbouwverlichting. Ook zijn er tussen nummer 6 en 6a gescheiden meters voor gas en elektra. Handig wanneer op termijn het de wens is nummer 6 en 6a gescheiden te gebruiken.

Omschrijving Bedrijfsweg 6
Eigen entree voor het kantoorgedeelte. Tussenkast voor de elektra, spreekkamer (2.90 x 2.40), bergruimte, magazijn-werkplaats (5.00 x 7.50), doorloop naar magazijn (5.00 x 7.50), bedrijfs-opslagruimte met 3 tal grote overhead deuren.
De bedrijfsruimte is inclusief de 2 genoemde magazijnruimten ca. 15.00 x 25 meter groot. Er is ook een trap naar een entresol voor opslag ca. 15.00 x 7.50 meter groot.
Op de begane grond verder een aparte ruimte met de 2 c.v.ketels (Intergas) en een toiletgroep.

Op de verdieping de volgende indeling;
Trapopgang naar het kantoorgedeelte. Hier een 3 tal grote vertrekken dit los van het toilet.
Kantoor aan de voorzijde 7.48 x 10.00 meter minus de trapopgang van 4.85 x 1.50 meter.
Kantine van 4.85 x 5.35 meter en een 2e kantoor vertrek van 7.45 x 4.85 meter.
Vanuit de laatste kantoorruimte is ook de entresol bereikbaar.

Buitenterrein en parkeren
Aan de voorzijde is er een plek om diverse auto’s te parkeren.
De zijkant kent een overkapping ( 6 meter breed) over een diepte van 25 meter. Droog laden en lossen is dus mogelijk. Achter het pand ligt nog een perceel van ca. 400 m2 voorzien van stelconplaten dat ook nog benut kan worden voor buitenopslag.

Verdere bijzonderheden
Pand is goed geïsoleerd, los van het al genoemde dak kunnen ook de ramen worden genoemd. Deze zijn namelijk allemaal voorzien van dubbele beglazing.
Vloerbelasting op de begane grond 2.500 kg/per m2. De tussenvloer kent volgens opgave een vloerbelasting van ca. 1.500 m2.
Qua installaties valt nog te benoemen een heater (hoeft nauwelijks gebruikt te worden), de aanwezig infrastructuur voor een alarm installatie, de aanwezigheid van krachtstroom en 3 x 25 ampère aan stroom. De vrije hoogte van de hal is ca. 7.00 meter ter plaatse van de tussenvloer is dat 3.40 meter.


Omschrijving Bedrijfsweg 6a
Dit nu (nog) verhuurde deel van het bedrijfspand heeft de volgende kenmerken;
Op de begane grond een eigen entree en overheaddeur. Dit deel heeft een frontbreedte van ruim 11.15 meter. De diepte bedraagt 9.65 meter dit minus de c.v.ruimte en een toiletgroep welke via de bedrijfsruimte (nummer 6) bereikbaar is. Per saldo zal deze ruime bijna 100 m2 groot zijn.
De meterkast bevindt zich hier net als een toiletgroep en een pantry alsmede de trapopgang naar het kantoorgedeelte dat bij deze unit hoort.
Deze kantoorruimte is ca. 7.40 x 9.65 meter groot. Netjes afgewerkt met vloerbedekking en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

Samengevat de kenmerken;

Bedrijfsweg 6
Kantoorruimte begane grond (34 m2) en 1e verdieping (148 m2) totaal dus 182 m2
Entresol 112 m2
Bedrijfsruimte begane grond inclusief de 2 magazijnruimtes ca. 375 m2
Buitenterrein ca. 400 m2
Overkapping ca. 150 m2

Bedrijfsweg 6a
Bedrijfsruimte op de begane grond ca. 95 m2
1e verdieping in gebruik als kantoor (exclusief vide) ca. 70 m2


De vraagprijs voor dit bedrijfspand bedraagt € 675.000 k.k.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 675.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 764 m² Perceeloppervlakte 1425 m² Oppervlakte kantoorruimte 294 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
470 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
294 m²
Aantal verdiepingen
1
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
400 m²

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring