Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Transportweg 9 F in Nieuwkoop 2421 LT

Transportweg 9 f

2421 LT Nieuwkoop
Huurprijs € 1.000,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Nieuwkoop, Transportweg 9f

Aan de Transportweg hebben wij op een mooie hoek (Transportweg- Nijverheidsweg) een handzame bedrijfsruimte met kantoorruimte op 1e verdieping te huur.
De bedrijfsruimte heeft een netto voetpint van 83,5 m2 (breedte van 5,94 en een diepte van 14,0 meter). Voor de deur kan men twee auto’s parkeren. De voorzijde beschikt over een mooie overheaddeur en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 106 m² In units vanaf 83 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Nieuwkoop, Transportweg 9f

Aan de Transportweg hebben wij op een mooie hoek (Transportweg- Nijverheidsweg) een handzame bedrijfsruimte met kantoorruimte op 1e verdieping te huur.
De bedrijfsruimte heeft een netto voetpint van 83,5 m2 (breedte van 5,94 en een diepte van 14,0 meter). Voor de deur kan men twee auto’s parkeren. De voorzijde beschikt over een mooie overheaddeur en een aparte entree met de meterkast, een toiletgroep en de trapopgang naar het kantoorgedeelte. De netto hoogte van de begane grond is 3,65 meter. De vloerbelasting van de begane grond bedraagt 2.000 kg/per m2.

Dankzij de hoekligging beschikt men over veel ramen en dus daglicht en dat is prettig werken.

De ca. 80 m2 van de verdieping is als volgt ingedeeld. Er is een overloop, een halletje met een 2e toilet. Een kantoortuin met een open keuken met ondermeer de vaatwasser.
Daarnaast een tweetal afsluitbare kantoorvertrekken van respectievelijk 3,91 x 2,90 meter en eveneens 3,91 x 2,90 meter.
De kantoorruimte is afgewerkt met vloerbedekking, systeemplafonds en ledverlichting. Uiteraard beschikt het pand over een eigen c.v.combiketel en is het goed geïsoleerd.

De huurprijs bedraagt voor de 163,5 m2 € 1.000 exclusief BTW per maand.
De servicekosten bedragen € 25 per maand.

De lengte van het huurcontract is in overleg te bepalen.

Voor wie Nieuwkoop nog onvoldoende kent. Nieuwkoop ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad, binnen enkele auto minuten rijden bereikt u de snelwegen A4 en A12, de grotere steden en Schiphol. De plaats Nieuwkoop kent circa 10.000 inwoners en grenst aan een prachtig plassen- en natuurgebied. Het bedrijventerrein heeft een gemengd karakter met o.a. autobedrijven en bouw- en opslagbedrijven, dienstverlening en groothandel.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 106 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 365 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 83 m² Oppervlakte kantoorruimte 23 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 83 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
83 m²
In units vanaf
83 m²
Vrije hoogte
365 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
23 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.