Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Schoterhoek 20 in Nieuwveen 2441 LD

Schoterhoek 20

2441 LD Nieuwveen
Vraagprijs € 900.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop), Schoterhoek 20

Ondernemers die op zoek zijn naar een eigen bedrijfspand opgelet want er doet zich een prima gelegenheid voor eigenaar te worden van dit door de aannemers Gebr. Egberts in 2000-2001 gebouwde en in gebruik zijn de bedrijfspand.
Zeker nu bedrijventerrein Schoterhoek II in ontwikkeling is en u wellicht een afweging maakt tussen een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1643 m² In units vanaf 107 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop), Schoterhoek 20

Ondernemers die op zoek zijn naar een eigen bedrijfspand opgelet want er doet zich een prima gelegenheid voor eigenaar te worden van dit door de aannemers Gebr. Egberts in 2000-2001 gebouwde en in gebruik zijn de bedrijfspand.
Zeker nu bedrijventerrein Schoterhoek II in ontwikkeling is en u wellicht een afweging maakt tussen een nieuw bedrijfspand of een bestaand bedrijfspand zult u merken dat een bestaand pand zo zijn voordelen kan hebben.

We nemen de belangrijkste kenmerken van dit pand, vooruitlopend op een mogelijke bezichtiging vast even met u door;

Het bedrijfspand staat op een kavel van 1.660 m2 eigen grond. Daarop een bedrijfspand dat in gebruik, zoals dat nu ook al het geval is, makkelijk gesplitst gebruikt kan worden. Nu is bijvoorbeeld het rechterdeel van de bedrijfsruimte aan derden verhuurd.

Indeling;

Kantoorgedeelte op de begane grond
Entree, meterkast, trapopgang naar het kantoorgedeelte op de verdieping, hal, pantry, kantoorvertrek aan de voorzijde, 2e kantoorruimte, archief en een vergaderruimte.
Twee aparte toiletgroepen, doorgang naar de bedrijfsruimte.
Dit oppervlakte bedraagt ca. 108 m2

Kantoorgedeelte op de 1e verdieping
Dit kantoor gedeelte is prima in combinatie met de andere kantoor- en bedrijfsruimte te gebruiken maar zou mogelijk ook aan derden verhuurd kunnen worden.
Overloop, dubbele toiletgroep, kantoorgedeelte aan de voorzijde, 2e kantoorvertrek, archiefruimte en een vergaderruimte.
Dit kantoorgedeelte bedraagt ca. 107 m2

Het kantoorgedeelte is prima afgewerkt met systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, HR++ veiligheidsglas (begane grond), vloerverwarming (laag temperatuur - net als in de werkplaats trouwens)

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is nu op een eenvoudige wijze gesplitst in een rechterdeel (ca. 320 m2) dat kortlopend is verhuurd (details van de huurovereenkomst zijn uiteraard bij ons bekend en kunnen wij in een latere fase met u delen) en een groot linkergedeelte dat in gebruik is bij de eigenaar, het aannemingsbedrijf.
Een 4.50 meter brede overhead deur zorgt voor de toegang van de bedrijfsruimte.
De totale ruimte, inclusief het thans verhuurde deel van ca. 320 m2, is ca. 959 m2 groot.
Los van de werkplaats, de ruimte voor de machinale houtbewerking, opslagruimte toiletruimte e.d. beschikt de bedrijfsruimte ook over een kantine op de verdieping, tussenvloer voor de nodige opslag. Dat oppervlakte is nog eens 254 m2.

De werkplaats beschikt ook over een lichtstraat, vloerverwarming en kent een vloerbelasting van 2.000 kg-per m2, de vloer is daarnaast vloeistof dicht. De maximale vrije hoogte bedraagt ca. 6.25 meter. Uiteraard zijn nu de specifieke kenmerken van aannemingsbedrijf zichtbaar (o.a. een mot installatie), maar de ruimte is multifunctioneel bruikbaar.
Ook goed nog te melden dat in het voorste deel van werkplaats een staalconstructie is aangebracht t.b.v. een eventueel te monteren loopkatkraan.
Voorterrein
Het voorterrein voor het bedrijfspand is bestraat met betonklinkers. Uiterst praktisch is een overkapping een soort semi droge ruimte, handig voor wat aanvullende opslag

Isolatie
Tijdens de bouw heeft de fa. Egberts zowel de vloer als het dak extra geïsoleerd ( Rc van 3).

Oplevering
De oplevering is bespreekbaar, indicatief 1e kwartaal van 2020 maar ook daar valt over te praten.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 900.000 k.k.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 900.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1643 m² Perceeloppervlakte 1660 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 215 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 107 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, toilet
Oppervlakte
1428 m²
In units vanaf
107 m²
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
215 m²
Aantal verdiepingen
1
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
250 m²

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring