Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Amstelkade 7 E in Woerdense Verlaat 3652 MD

Amstelkade 7 e

3652 MD Woerdense Verlaat
Huurprijs € 595,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Woerdense Verlaat (gemeente Nieuwkoop)
Amstelkade 7e

Super fraai afgewerkte kantoorruimte

Op een strategische plek op het lokale kleinschalige industrieterrein in Woerdense Verlaat hebben wij een super fraai afgewerkte kantoorruimte in de verhuur. Plug en Play zou je kunnen zeggen omdat u er als ondernemer zo in kan trekken. De ruimte is na een uitgebreide...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 64 m² In units vanaf 19 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Woerdense Verlaat (gemeente Nieuwkoop)
Amstelkade 7e

Super fraai afgewerkte kantoorruimte

Op een strategische plek op het lokale kleinschalige industrieterrein in Woerdense Verlaat hebben wij een super fraai afgewerkte kantoorruimte in de verhuur. Plug en Play zou je kunnen zeggen omdat u er als ondernemer zo in kan trekken. De ruimte is na een uitgebreide verbouwing net klaar, ca. 64 m2 groot dit exclusief de entree op de begane grond. Mooi visite kaartje van uw bedrijf en prima gelegen op een hoek met een mooi uitzicht over het polderlandschap.

Woerdense Verlaat is strategisch gelegen met de provinciale weg (Woerden-Wilnis-Vinkeveen) de N 212 om de hoek en daardoor ook vlakbij de A2. Daarnaast is Schiphol en de Veiling in Aalsmeer makkelijk bereikbaar.

Indeling van de kantoorruimte ziet er zo uit;

Overloop op de 1e verdieping.
Keuken aan de voorzijde (afmeting 2.58 x 2.65 meter), modern keukenblok met vaatwasser, spoelbak, kookplaat, combi magnetron een koelkast. Er is zelfs een apart douche, toiletruimte, een garderobe en tweetal kantoorvertrekken. Een kantoor aan de aan de voorzijde afmeting 3.38 x 5.26 (meter) met nis van 1.06 x 1.43 (meter) totaal 19,3 m2. De tweede kantoorruimte heeft een afmeting 6.00 x 3.57 en 3.54 x 1.73 plus een nis van 1.07 x 1.42 meter. Totaal 29 m2.
Afwerking is prima met systeemplafonds en dimbare led verlichting alsmede vloerbedekking op de grond. Ook is er internet aanwezig (abonnement voor rekening van de huurder).

Parkeren kan op eigen terrein, u heeft namelijk de beschikking over enkele parkeerplekken naast het pand.

Voor wat betreft de elektra wordt gewerkt met een tussenmeter. Water en verwarming is niet voorzien van een tussenmeter. Dat is de reden waarom we met een maandelijks voorschot bedrag van € 125 exclusief BTW gaan werken. Na een jaar zullen we kijken of we dit bedrag moeten aanpassen.

De huurprijs hebben we ondanks het hoge afwerkingsniveau interessant kunnen houden namelijk € 595 exclusief BTW per maand en dus exclusief een voorschot bedrag voor gebruik van gas en water.

Voor wat betreft de huurperiode zal deze in overleg met de verhuurder worden vastgesteld, maken wij gebruik van een ROZ huurmodel en hanteren wij een waarborgsom van 3 maanden huur plus de daarover verschuldigde BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 595,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 64 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 19 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
64 m²
In units vanaf
19 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.