Drieman in Bedrijf B.V.

Achterweg 54
2421 EB Nieuwkoop
Tel: 0172 - 47 04 50
info@driemaninbedrijf.nl
Dorpsstraat 1, 2435 AJ Zevenhoven, Horeca (BOG) Vraagprijs € 245.000,- k.k.
Regio Zuid-Holland

Omschrijving

Te Koop
Dorpsstraat 1, Zevenhoven
 
Op een markante plek in Zevenhoven ligt dit opvallende pand dat de afgelopen decennia bekend stond als de Happerij en later Brasserie Dochters.
Boven wordt sinds jaar en dag gewoond, een bovenwoning die via een zijentree toegankelijk is, beneden tot voor kort een horeca bedrijf.
 
Het geheel heeft een horeca bestemming.
De gemeente Nieuwkoop is in principe bereid om mee te werken aan een wijziging van het bestemmingsplan zodat ook de begane grond in een wonen bestemming kan worden gewijzigd zodat in het gehele pand één woning mag worden gevestigd.
Los van dit verzoek kan natuurlijk de huidige bestemming worden voortgezet. Binnen de horeca bestemming zijn natuurlijk meer exploitatie mogelijkheden voor handen.
 
Het object is gelegen op een perceel van 136 m2 en alleen aan de voorzijde is er een tuin, welke dienst deed als terras.
 
Op de begane grond treft u, los van de entree en de gang, een keuken (ca. 5.50 x 2,25 meter) aan, toiletgroep, bar en het restaurant gedeelte zelf (ca. 7.65 x 4.13 meter en ca. 7.50 x gemiddeld 1.45 meter). Tenslotte is er nog een kleine berging.
 
De verdieping welke via een aparte entree bereikbaar is ligt als het ware onder de kap en kent de volgende indeling;
Voormalige slaapkamer, nu in gebruik als woonkamer. Eenvoudige open keuken met de eethoek. Slaapkamer aan de voorzijde (afmeting ca. 2.28 x 3.00 meter gemiddeld), kleine badkamer (1.30 x 3.58 meter) met douche, wastafel, bad en toilet. Kledingkast (gemiddeld ca. 2.25 x 1.78 meter).
Grappige indeling met veel hoekjes.
 
In het pand is een c.v.ketel (een relatief oude Nefit Ecomline combi-ketel) en meterkast.
De bovenwoning is thans nog verhuurd.
 
Vraagprijs voor het hele pand bedraagt € 245.000,-- k.k.
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 245.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1915 Bouwjaar toelichting Afgelopen tientallen jaren verbouwd en uitgebouwd. Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 142 m² Verkoopoppervlakte 83 m² Perceeloppervlakte 136 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig