Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Zuid-Holland

Regio Zuid-Holland

Vraagprijs € 925.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Bijzonder kantoor-bedrijfspand in het centrum van Bodegraven

Bodegraven, Kerkstraat 103

Bijzonder is dit vrijstaande kantoorpand zeker. Lijkt op een kantoorvilla met op dit moment meerdere gebruikers. Een prima pand voor een eigenaar gebruiker die wellicht een deel van de kantoorvilla wil verhuren zoals dat nu het geval is of een belegger die de verhuur centraal stelt of...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 530 m² In units vanaf 166 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Bijzonder kantoor-bedrijfspand in het centrum van Bodegraven

Bodegraven, Kerkstraat 103

Bijzonder is dit vrijstaande kantoorpand zeker. Lijkt op een kantoorvilla met op dit moment meerdere gebruikers. Een prima pand voor een eigenaar gebruiker die wellicht een deel van de kantoorvilla wil verhuren zoals dat nu het geval is of een belegger die de verhuur centraal stelt of woningen wil ontwikkelen.

Opvallende locatie
De Kerkstraat is een echte centrum locatie. Begint als een winkelstraat en gaat langzaam over in een straat waar meer wordt gewoond . Juist die afwisseling is aantrekkelijk vooral voor de mensen die op kantoor werken.
Het station van Bodegraven ligt op net iets meer dan een kilometer afstand, dus lopend prima te doen en ook goed om te weten.
Ook opvallend aan deze plek is de mooie parkeergelegenheid voor het pand. 12 auto’s kunnen daar prima parkeren.

Kantoorpand
Niet alleen de locatie is opvallend, ook het kantoorpand ,dat op een perceel van 799 m2 is gelegen, is opvallend en bijzonder. Ooit een kaaspakhuis maar daar is al niet veel van te zien.
Door de jaren heen drastisch verbouwd en nu een fijne plek om te werken en te ondernemen.
De belangrijkste kenmerken van het pand zijn;
Het totaal verhuurbare oppervlakte van de begane grond en de 1e en 2e verdieping is afgerond ca. 530 m2. Dat is als volgt verdeeld;
- Kantoor en werkruimte 428 m2-
- Facilitaire ruimten 40 m2
- Installatie ruimten 4 m2
- Verkeersruimte 49 m2
- Verticale verkeersruimte 14 m2
De foto’s en plattegronden geven een uitstekend beeld van de huidige indeling dit vooruitlopend op uw mogelijke bezichtiging want dan kan u het bijzondere pand echt in u opnemen.

Gebruik
Nu is het kantoorpand deels in gebruik bij een werkmaatschappij van de huidige eigenaren en wordt een deel aan derden verhuurd. Een gehele of gedeeltelijke lege oplevering behoort tot de mogelijkheden en bespreken wij graag met de nieuwe eigenaar.

Qua bestemming en gebruik ook een pand waar je veel kanten mee op kan. Zo mag er nu al op de verdieping(en) worden gewoond maar staat de gemeente, gezien de komende herziening van het algemene bestemmingsplan, ook open voor andere invullingen.
Je kan ook denken aan een invulling die zorg is gerelateerd, of een gebruik deels als showroom of praktijkruimte. Kortom flexibiliteit is troef.

Vraagprijs bedraagt € 925.000 k.k.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 925.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1907 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 530 m² Perceeloppervlakte 799 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 166 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Zuid-Holland
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
3
Oppervlakte
530 m²
Aantal huurders
2
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
530 m²
In units vanaf
166 m²
Aantal verdiepingen
2
Meetcertificaat aanwezig
Ja

360° Foto's

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring